Bolig

Prisen er den mindste forskel på god og dårlig rådgivning

At købe en bolig er for de fleste mennesker en af deres livs største investeringer. Derfor handler det om at være sikker på, at man gør det rigtige, inden man skriver under på et dokument, som vil have betydning i mange år frem. 

Der er rådgivere nok: Ejendomsmægleren, bankrådgiveren, venner og bekendte. Så det er ikke svært at få gode råd, når man skal købe en bolig. Og her får du - ganske gratis - ét af de allerbedste: 

Sørg for at din rådgiver er 100 % uvildig, uafhængig og udelukkende tager hensyn til dine interesser. Din rådgiver skal være på din side – og kun på din side. På samme måde er sælgers rådgiver også kun på sælgers side. En rådgiver KAN IKKE varetage to modstående hensyn, så tænk dig om før du fravælger egen rådgiver inden du skriver under på ejendomsmæglerens købsaftale.

Vi ved godt, at når man har brugt lang tid på at finde den helt rigtige bolig, og banken har sagt OK, og man ved, at der også er andre interesserede, så har man bare lyst til at skrive under i en fart og sikre sig drømmeboligen. 

Men vi ved også, at det er sådan, at et tilbud, der næsten er for godt til at være sandt som regel også er det. Det er bare nogen gange svært at se det, når man er begejstret.

Og det er derfor, det er så vigtigt, at du lige fra starten har en rådgiver, som er 100% på din side, som kan læse det med småt, som kan give ejendomsmægleren et kvalificeret modspil, og som kan forhandle købsbetingelserne på plads - på dine vegne.  

6 gode grunde til at vælge en 100% uafhængig rådgiver, når du skal købe hus eller lejlighed:

Vi mener, at ordentlig rådgivning skal være 100% uafhængig, og at din rådgiver alene skal tage udgangspunkt i, hvad der tjener dig bedst. Sælgers rådgiver vil naturligt nok forsøge at sikre sælger den højeste pris og hvordan skulle den selv samme rådgiver samtidigt kunne sikre dig den laveste pris? Man ville jo heller aldrig kunne forestille sig, at f.eks. anklager og forsvarer i en retssag kunne være den samme person. 

En advokat yder dig 100% uafhængig og kvalificeret rådgivning, når du skal handle bolig. Rådgivningens omfang aftales specifikt fra sag til sag, men under normale omstændigheder vil den bl.a. omfatte:

  1. Rådgivning om korrekt brug af et advokatforbehold i købsaftalen.

  2. Gennemgang og rådgivning om betydningen de mange dokumenter, der indgår i en bolighandel.

  3. Kontrol af, om sælger har fremlagt alle relevante dokumenter i forbindelse med handlens indgåelse.

  4. Håndtering af berigtigelse og registrering af handlen med udarbejdelse af skøde, refusionsopgørelse m.v.

  5. Et professionelt modspil til ejendomsmægler, som udelukkende varetager sælgers interesser

  6. Mulighed for at du bliver vejledt om eventuelt behov for testamente, samejeoverenskomst eller ægtepagt
Hvis disse 6 gode grunde ikke er helt nok til at overbevise dig om fordelen ved at anvende en advokat i forbindelse med køb af bolig, så gør alligevel dig selv den tjeneste, at tale med en advokat. Om ikke andet så for at høre, hvad han/hun kan hjælpe dig med, og hvad det evt. vil koste. På den måde kan du bedre tage stilling til, om du vil sikre dig selv mod en ærgrelse, som ikke bare kan være meget dyr, men som også varer i alle de år, du betaler af på din bolig.